Zakelijke Fotoshoot

Om verder te kunnen groeien heb je nieuw fotomateriaal nodig,
dat is een feit.  

Je foto's op je site zijn alweer van een tijdje geleden, je ziet het graag anders, maar je hebt het tot nu toe geen prioriteit gegeven.

Als fotograaf hoor ik deze geluiden bijzonder vaak. En toch is dat raar, want de foto’s die je online gebruikt zijn je reclameborden! Daarmee kun je laten zien wat je wil uitstralen als bedrijf en wat je wil laten zien van jezelf. Wie is de eigenaar van dat mooie, succesvolle bedrijf! Je hebt maar één kans voor een eerste indruk bij je potentiële klanten en daarbij is een zakelijke fotoshoot onmisbaar.

Bedrijfsfotografie Sietsanne Fotografie Wierden Rijssen Overijssel

Meer weten over een zakelijke fotoshoot?

Zakelijke fotoshoot Nijverdal Wierden Almelo Overijssel

Met een passende zakelijke fotoshoot laat je zien waarom klanten voor jou moeten kiezen.

HOE ZIET DIE ZAKELIJKE FOTOSHOOT ER DAN UIT?

Bij elke zakelijke fotoshoot staat bij mij de vraag centraal wat je wil uitstralen en op welke manier je dat wil uitdragen. Tijdens de voorbereiding besteden we hier voldoende aandacht aan.

In twee pakketten gaan we tijdens een support call (Support Pakket) en het Branding Programma (VIP Pakket) ons ook verdiepen in de merkwaarden die bij je bedrijf passen. Passen de bestaande merkwaarden nog bij de fase waarin je je nu bevindt met jouw bedrijf?

Welke kleuren passen daarbij? Welk type foto's heb jij voor ogen? Heb je voor de nieuwe website vooral liggende foto’s nodig, of liever staande foto’s die ook voor de socials in te zetten zijn. Wil jij je team op de foto, als een zakelijk portret, of juist wanneer ze aan het werk zijn? Is het juist jouw dienst die je verkoopt die je in beeld wil brengen en hoe zie je dit dan voor je?

In een moodboard gaan we je wensen en verwachtingen visualiseren als voorbereiding op de zakelijke fotoshoot.

Zo komen we tot een exclusief, authentiek eindresultaat, dat compleet aansluit bij jouw wensen en waarmee je kunt uitstralen wat je vooraf voor ogen had! 

Prijzen

Om goed aan te kunnen sluiten bij jouw wensen zijn er drie verschillende pakketten voor een zakelijke fotoshoot.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Review

Portfolio

Bedrijfsfotografie bij Sietsanne

 

Tijdens een bedrijfsfotografie shoot staat bij mij de vragen centraal wie jij bent, wat jouw verhaal is, waar je de foto’s voor gaat gebruiken en het belangrijkste wat je met de foto’s wilt bereiken!

Samen met jou ga ik het avontuur van A tot Z aan, om zo tot een stralend eindresultaat te komen. Door mijn ervaring weet ik dat die gezamenlijke voorbereiding een extra waarde toevoegt. Als we elkaars taal verstaan, is het maken van beeldmateriaal zoveel mooier. Het sluit veel beter op elkaar aan.

Zo komen we tot een exclusief, authentiek eindresultaat, dat compleet aansluit bij jouw wensen en waarmee je kunt uitstralen wat je vooraf voor ogen had!

 

Meer over Sietsanne
Bedrijfsfotograaf Sietsanne Scheppink Wierden Overijssel