2-in-1 Portret

Magisch gewoon!

Zoals je misschien wel weet vind ik fotografie iets magisch hebben. En dan heb ik het nog niet eens over een 2-in-1 Portret. Dit is echt een unieke en betoverende manier om de band tussen twee broers of zussen vast te leggen. Met dit speciale portret krijg je niet alleen dit samengestelde portret maar ook de beide individuele portretten van beide personen.

Het 2-in-1 Portret weerspiegelt zo mooi, onuitgesproken, de connectie tussen die twee!

Elke keer weer worden de verwachtingen overtroffen en zijn de resultaten fantastisch magisch! Niet alleen voor het oog, maar ook emotioneel raakt het mijn klanten vaak wanneer zij de resultaten van het 2-in-1 Portret zien. Een schitterende blijvende herinnering van een hele kostbare band.

Welke shoot je ook bij me boekt, tijdens onze ontmoeting vind ik het allereerst belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Ik start daarom ook altijd aan tafel met een lekkere kop koffie of thee in mijn studio. Ontspannen koppies zijn zoveel mooier om vast te leggen! Soms gaat dit heel snel, soms duurt het wat langer! Geloof mij, er zijn ontzettend veel mensen die een foto erg mooi en waardevol vinden, maar het best spannend vinden om ze te maken. Daarom neem ik de tijd.  Met haast zijn zelden mooie foto's gemaakt.

Samen gaan we voor het mooiste resultaat.

duo portret

Meer weten over deze duo Portretten?

duo portret

Een 2-in-1 portret op zwartdoek bij mij in m'n studio

Ik fotografeer graag momenten waar echtheid in zit.

Of dat nou op een bruiloft is of in een portret.

Echtheid is voor mij een puur gevoel. Die zie je het meest in de ogen. En dat is nou juist wat ik mooi vind aan portretfotografie en zeker ook bij de het 2-in-1 portret. Daar komt dat ook zó mooi in uit!

Het meest belangrijke is dan ook dat men zich op zijn of haar gemak voelt! Daar ligt ook een grote taak bij mij als fotograaf. Een taak die ik maar al te leuk vind om te doen. Iemand goed laten voelen! Blij laten zijn met wie je bent!

Nadat je de fotoshoot hebt gehad, kies ik de foto's uit die het beste bij elkaar passen en waarop ik vind dat de persoon het mooiste kijkt. Deze bewerk ik. Daarna stuur ik je een link, waar je de resultaten in HR kunt downloaden zodat je ze kunt afdrukken naar wens. Je ontvangt 6 foto's in totaal. De individuele portretten en het 2-in-1Portret zowel in kleur als in zwartwit.

 

PRIJZEN 

Een 2-in-1 Portret van je kinderen! Hoe magisch is dat! Het maken van de foto’s zelf is natuurlijk zo gepiept. Het nabewerken kost meer tijd, maar als dan éénmaal die koppies tegen elkaar aangaan … fantastisch!!

Wil je meer weten over een 2-in-1 Portret?  

Review

Portfolio

Een 2-in-1 Portret op zwartdoek bij Sietsanne

 

Tijdens een fotoshoot staan jullie net als bij de andere shoots bij mij centraal. Ik wil de koppies graag zo puur vangen, dat het eindresultaat verbluffend is. Als dit wat meer tijd in beslag neemt is dat helemaal niet erg. Ik plan de shoots vrij ruim in. Bij deze shoot zijn er alleen niet heel veel verschillende poses nodig en is het vaak sneller klaar dan verwacht.

Na de shoot selecteer ik de beste foto's en zal ik ze bewerken in de voor mij herkenbare stijl. Wanneer ik klaar ben met bewerken stuur ik je de factuur en de bijbehorende betaallink. Wanneer de betaling heeft plaatsgevonden stuur ik je een We Transfer link waarna je de resultaten in HR kunt downloaden.

Om mijzelf te blijven ontwikkelen heb ik onder andere een lichttraining gevolg bij Michiel Fisher, van Studio34X, het gezicht achter "het Perfecte Plaatje" van RTL4

 

 

Meer over Sietsanne
duo portret