Zwangerschaps shoot

De liefde voel je!

Je bent voor de eerste keer zwanger, wat een bijzondere gebeurtenis. Alles is nieuw, voor jullie allebei. Een groeiende buik, die verandert en beweegt. Jullie eerste kindje daarbinnen. Samen uitkijken naar de komst van de kleine. De spanning en verwachtingen van wat er komen gaat. Deze ervaring en periode is te speciaal om niet vast te leggen.

De veranderingen van je lichaam, die mooie buik die groeit. Je straalt en dit moment wil je later natuurlijk ook delen met je kindje. Hoe je je voelde toen hij/zij in jouw buik groeide.

Samen met jou en eventueel jouw partner wil ik deze bijzondere periode voor jullie vastleggen in mijn studio. Een zwangerschaps shoot waarin we jou, je partner, maar ook zeker die mooie buik prachtig in beeld brengen. Om herinneringen te bewaren voor jullie zelf of als prachtig beeld in jullie huis of op de babykamer. Deze tijd komt immers nooit meer terug!

zwangerschapsshoot, Sietsanne Fotografie, Wierden, Twente Overijssel, Almelo.jpg

Meer weten over een zwangerschaps shoot?

Prijzen

Een Zwangerschaps shoot bij Sietsanne Fotografie

Het mooiste moment voor een zwangerschaps shoot is tussen week 30-34 van je zwangerschap.

Afhankelijk van hoe jij je voelt kan dit ook eerder of later. Graag bespreek ik met je wat jouw wensen zijn, welke soort foto's je wil. Dit kan bijvoorbeeld ook door het maken van een moodboard. Zo zal jouw zwangerschaps shoot helemaal aansluiten bij jouw (jullie) verwachtingen.

Ik kan diverse stijlen voorstellen, denk hierbij aan donkere (low key) of juiste lichte foto's (high key).

Om eenvoudig een keuze te kunnen maken heb ik alvast een tweetal pakketten samengesteld en een aantal uitbreidingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een maatwerk pakket samen te stellen, neem dan gerust contact met mij op.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Review

Portfolio

Een zwangerschaps shoot bij Sietsanne

Tijdens een zwangerschaps shoot sta jij bij mij centraal.

Wat is jouw wens, waarvoor wil jij deze foto's graag en het meest belangrijke vraag welk type foto's heb je in gedachten? Weet je al welke kleuren je wil terug laten komen? Of het donkere of juist lichte foto's moeten zijn. Wat wil jij uitstralen?

Na de zwangerschaps shoot selecteer ik de beste foto's en zal ik ze bewerken in de voor mij herkenbare stijl. Daarna plaats ik ze in een online gallery waar je jouw favorieten in kunt aangeven.

Nadat ik bericht heb gekregen dat jullie een keuze hebben gemaakt, maak ik de factuur op met de bijbehorende betaallink.
Als de betaling is voldaan, kunnen de foto's gedownload worden.

 

Meer over Sietsanne
Branding Shoot Wierden Overijssel