Vriendinnenshoot

Of een van jullie nu jarig is gaat trouwen of gewoon zin hebben in een leuke middag, elke reden is een goede reden om samen op de foto te gaan!

Met je beste vriendinnen kun je lachen en huilen. Jullie kennen elkaar waarschijnlijk al jaren maar echt stilstaan bij deze bijzondere vriendschap doen jullie waarschijnlijk veel te weinig. Verras jezelf en je vriendinnen dan eens met een super gave vriendinnenshoot in mijn fotostudio in Wierden!

We starten de middag met een heerlijke kop thee/koffie en wat lekkers. Ondertussen maken we kennis en hoor ik graag jullie voorpret! Ook is er een mogelijkheid om visagie te regelen!

Laat me weten wat jullie ideeën zijn, dan gaan we kijken wat we daarvan kunnen realiseren!

Vriendinnenshoot Sietsanne Fotografie Fotostudio Wierden Nijverdal Twente

Meer weten over een vriendinnenshoot ?

Vriendinnenshoot Sietsanne Fotografie Wierden Rijssen Holten Nijverdal

Een vriendinnenshoot bij mij in de studio

Ik fotografeer graag momenten waar echtheid in zit. Dus ook de vriendschap tussen jullie!

Echtheid is voor mij een puur gevoel. Die zie je het meest in de ogen. En dat is nou juist wat ik mooi vind aan portretfotografie! Als vriendinnen mag je er natuurlijk ook alleen op, maar hoe gaaf is het om jullie chemie vast te leggen! Met veel lol, veel liefde, tikkeltje sexy misschien!

Het meest belangrijke is dat jullie je op je gemak voelen! Daar ligt ook een grote taak bij mij als fotograaf. Een taak die ik maar al te leuk vind om te doen. Iemand goed laten voelen! Blij laten zijn met wie je bent! En dat vangen we dan voor altijd.

Nadat je de vriendinnenshoot hebt gehad, bewerk ik de foto's en stuur ik je een link naar jouw persoonlijke online Gallery. Hier kun jij de foto's uitkiezen die jij het mooiste vindt. De foto's die je hebt gekozen stuur ik je in HR toe, zodat je ze kunt afdrukken naar wens. Ook kan ik een album voor jullie maken als je dat zou willen!

Prijzen

Samen een middag lol en gezelligheid en dat dan voor altijd vastgelegd!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Review

Portfolio

Een Vriendinnenshoot bij Sietsanne

 

Tijdens een fotoshoot staan jullie bij mij centraal. Wat is jullie verhaal, waarvoor wil jij deze foto's graag en het meest belangrijke vraag welk type foto's heb je in gedachten? Heb je al ideeën op gedaan op Pinterest, neem dat dan zeker mee! Er zijn verschillende kleuren achtergronden en 101 verschillende poses. Leuk om te zien wat jullie zien zitten!

Na de shoot selecteer ik de beste foto's en zal ik ze bewerken in de voor mij herkenbare stijl. Daarna plaats ik ze in een online gallery waar je jouw favorieten in kunt aangeven.

Nadat ik bericht heb gekregen dat jullie een keuze hebben gemaakt, maak ik de factuur op met de bijbehorende betaallink.
Als de betaling is voldaan, kunnen de foto's gedownload worden.

 

Meer over Sietsanne
Branding Shoot Wierden Overijssel