Trouwfotografie

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Op de dag van je leven wil je alleen maar genieten van de bijzondere momenten en al je dierbaren om je heen. Je wil geen moment missen en met een gerust hart het vastleggen van deze dag uit handen kunnen geven.

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Tijdens de trouwshoot ontzorg ik jullie op deze mooie dag en zorg ik dat alle mooie en bijzondere momenten gevangen worden. Dat doe ik niet alleen maar samen met mijn second shooter Jozien van Jozien Photography, zij verzorgt samen met mij de trouwfotografie.

Zij is deze dag mijn rechterhand. Samen zijn we er die dag helemaal voor jullie en weten we de bijzondere momenten vanuit verschillende hoeken vast te leggen. Denk maar eens aan de voorbereiding en het aankleedmoment bij de bruid maar ook bij de bruidegom! De ceremonie, de emoties bij de ouders en gasten! We belichten jullie dag van meerdere kanten, zo wordt het pas echt de complete herinnering waar jullie nog lang naar terug kunnen kijken!

Naderhand bewerk ik alle foto’s, ook die van Jozien, in mijn eigen karakteristieke stijl. En omdat ik erg van de details houd, weet ik zeker dat het een prachtig resultaat wordt!

Trouwfotografie Sietsanne Fotografie Jozien Phothography Wierden Twente Overijssel
Foto's Bedrijfsfotografie, dronefotografie

Trouwfotografie met drone
Als bijzondere aanvulling op onze trouwfotografie heb je ook de mogelijkheid om jullie trouwdag door middel van drone fotografie vanuit de lucht vast te leggen. Als gecertificeerd drone fotograaf weet ik dat deze prachtige beelden een unieke aanvulling op jullie mooie dag. Wil je meer weten over deze magische manier van fotograferen neem dan gerust contact met mij op. Ik laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Naderhand bewerk ik alle foto’s, ook die van Jozien, in mijn eigen karakteristieke stijl. En omdat ik erg van de details houd, weet ik zeker dat het een prachtig resultaat wordt!

Meer weten over trouwfotografie?

En hoe gaat dat dan? Trouwfotografie bij Sietsanne

Kennismaking
We starten met een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. Dat kan zowel bij mij in mijn fotostudio als op een neutrale locatie, zoals een restaurant waar jullie graag komen. Natuurlijk kan ik ook bij jullie thuis langskomen.

Hoe ziet jullie dag eruit
Eerst wil ik graag van alles over jullie en jullie ideeën over jullie mooiste dag weten, daarna zal ik wat foto's uit mijn portfolio laten zien. Ook laat ik jullie zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij het kiezen van een album.

Maatwerk offerte
Na ons gesprek maak ik een offerte op, die je binnen 3 werkdagen kunt verwachten. Hierin heb ik al jullie wensen die we besproken hebben opgenomen. Zijn jullie enthousiast laat het me dan weten, dan stuur ik jullie een factuur voor de aanbetaling. Wanneer deze voldaan is, staat de datum voor jullie gereserveerd!

Voorbereiding en de grote dag
Ongeveer een maand voor de grote dag ontvang ik graag van jullie de dagplanning e.d., de adressen die we die dag aan gaan doen en natuurlijk het telefoonnummer van de ceremoniemeester. Binnen 3 dagen na jullie bruiloft ontvang je van mij een preview van ca. 30 foto's om alvast opnieuw te kunnen nagenieten van jullie dag. Binnen 4 - 6 weken ontvangen jullie alle digitale bestanden in een online galerij en op een USB. Ook ontvangen jullie dan het mini-album.

Opties
Indien gewenst maak ik voor jullie een ontwerp voor jullie luxe foto-album en wordt deze na jullie goedkeuring in bestelling gezet.Een tastbaar aandenken van bijzondere en emotionele momenten op jullie dag.

Prijzen

Onderstaand overzicht is een korte opsomming van de pakketten.
Er is bij ons altijd de mogelijkheid om de pakketten aan te passen en uit te breiden naar jullie wensen.
Voor een volledig overzicht van mogelijkheden raad ik je aan om de trouwbrochure op te vragen.

Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan

Review

Portfolio

Trouwfotografie door Sietsanne

 

Op het moment dat jullie weten dat jullie gaan trouwen gaan alle radartjes lopen! Een checklist kan niet ontbreken, het is een heel geregel, zo ook een fotograaf. Een fotograaf die bij jullie wensen past. En dat is erg belangrijk want de fotograaf gaat een onderdeel van jullie bruiloft zijn, zij loopt dichtbij je door de mooiste dag van jullie leven. Waar jullie trouw beloven ten overstaande van familie en vrienden, wil je dat dit ontspannen verloopt. En je wil er zeker van zijn dat hier de mooiste foto's uit komen, zonder dat je daar bij stil hoeft te staan! De klik met de fotograaf vind ik heel belangrijk.

Aan mij deze mooie taak!
Ik sta deze dag in dienst van jullie, hou de planning in de gaten en ben vlakbij voor als het nodig is. Onopvallend en met af en toe een beetje humor vind ik het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen bij mij.
Daarom is de voorbereiding ook erg belangrijk, we leren elkaar wat kennen, we nemen de dag door en jullie vertellen jullie wensen. Zo maken we de dag zelf er een groot succes van. Met resultaten waar je mega trots op bent en waar je voor altijd met een warm gevoel en grote glimlach door heen kunt bladeren.

 

Meer over Sietsanne
Branding Shoot Wierden Overijssel