Studiofotografie

Een mooi portret van de kinderen, of een schitterende foto van jezelf, of van jullie samen! In mijn fotostudio zijn er tal van mogelijkheden om prachtige portretten te maken tijdens een studioshoot.
Hoe leuk is het om een middag model te kunnen staan in een echte fotostudio?

Ook bij een studioshoot hebben we vooraf contact en bespreken we door wat je aan wensen hebt. Bijna niets is te gek. Er zijn diverse achtergrond kleuren. Ik werk er vaak met natuurlijk licht maar ook de studiolampen staan klaar om te gebruiken. We bespreken welke kleurtinten je aanspreken en ik geef je tips voor het kiezen van je outfit of outfits, want heb je meerdere gave combi's, neem ze dan gerust mee.

Dit moment is van jou en ik ga je laten stralen als een écht model!
Heb je leuke aansprekende voorbeelden gevonden op social media, ik ben altijd in om dat uit te proberen. Samen gaan we voor een flitsend resultaat.

Meer weten over studiofotografie?

Als een model stralen in mijn fotostudio!

Vooraf bespreken we jouw wensen. Wat heb je in gedachten? Kom je alleen, of samen. Heb je een mooi moodboards gemaakt op Pinterest of wil je juist de creativiteit in de studio opzoeken en ervaren!

Review

Prijzen

Portfolio

Een studioshoot bij Sietsanne

Tijdens al mijn fotoshoots sta jij bij mij centraal en bij deze studiohoot natuurlijk helemaal.
Wat is jou wens, waarvoor wil jij deze foto's graag en het meest belangrijke vraag welk type foto's heb je in gedachten? Weet je al welke kleuren je wil terug laten komen? Of het donkere of juist lichte foto's moeten zijn.  Wat wil jij uitstralen?

Na de shoot selecteer ik de beste foto's en zal ik ze bewerken in de voor mij herkenbare stijl. Daarna plaats ik ze in een online gallery waar je jouw favorieten in kunt aangeven.

Nadat ik bericht heb gekregen dat jullie een keuze hebben gemaakt, maak ik de factuur op met de bijbehorende betaallink.
Als de betaling is voldaan, kunnen de foto's gedownload worden.

 

Meer over Sietsanne
Studiofotografie Sietsanne Fotografie Wierden Twente Overijssel