Short Branding Shoot woensdag 11 Oktober

Om verder te kunnen groeien heb je nieuw fotomateriaal nodig,
dat is een feit.  

Je foto's op je site zijn alweer van een tijdje geleden, je ziet het graag anders, maar je hebt het tot nu toe geen prioriteit gegeven.

Als fotograaf hoor ik deze geluiden bijzonder vaak. En toch is dat raar, want de foto’s die je online gebruikt zijn je reclameborden! Daarmee kun je laten zien wat je wil uitstralen als bedrijf en wat je wil laten zien van jezelf. Wie is de eigenaar van dat mooie, succesvolle bedrijf! Je hebt maar één kans voor een eerste indruk bij je potentiële klanten en daarbij is een zakelijke fotoshoot onmisbaar.

Enkele keren per jaar organiseer is een Short Branding Shoot op een toffe locatie! Dit is de verkorte versie van de gebruikelijke zakelijke fotoshoots die ik aanbied. De eerstvolgende is op woensdag 11 oktober aanstaande.

Sietsanne Fotografie Short Branding Shoot Overijssel Twente Wierden Rijssen .jpg

Meld je aan voor de wachtlijst van de Short Branding Shoot Day

en je wordt als eerste geïnformeerd

 

Zet mij op de wachtlijst van 'Short Branding shoot’

 

 

Sietsanne Fotografie Short Branding Shoot Overijssel Zwolle Wierden Rijssen Holten

HOE ZIET DIE SHORT BRANDING SHOOT ER DAN UIT?

De titel zegt het al, de Short Branding Shoot is kort maar krachtig.

In 45 minuten tijd kun je met twee verschillende outfits in verschillende settings op een geweldige locatie in korte tijd een schitterende serie foto's maken die je kunt gebruiken voor je site en socials! Er zijn 15 foto's inbegrepen, maar meer bijbestellen kan natuurlijk altijd. Je kunt nog steeds gebruik maken van de persoonlijke online gallery waarin ik je de foto's toestuur, zodat jij zelf de mooiste uit kunt kiezen!

De gezamenlijke voorbereiding die ik er normaliter bij verzorg doe je hierbij zelf.

Zodra de nieuwe datum en locatie bekend is maak ik deze bekend hier op deze pagina.

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van deze fantastische kans om snel actuele visual content te kunnen maken, laat dan je mailadres achter.

Voordat ik de nieuwe info online zet, stuur ik eerst een mail naar de geïnteresseerden, zodat zij voorrang krijgen. Je hebt dan als eerste de kans om je favoriete tijdblok te boeken.

Prijzen

Schrijf je hier in voor de wachtlijst
Zodra de Short Branding Shoot definitief gepland staat hoor jij het als eerste!

Zet mij op de wachtlijst van 'Short Branding shoot’

Review

Portfolio

Bedrijfsfotografie bij Sietsanne

 

Tijdens een bedrijfsfotografie shoot staat bij mij de vragen centraal wie jij bent, wat jouw verhaal is, waar je de foto’s voor gaat gebruiken en het belangrijkste wat je met de foto’s wilt bereiken!

Samen met jou ga ik het avontuur van A tot Z aan, om zo tot een stralend eindresultaat te komen. Door mijn ervaring weet ik dat die gezamenlijke voorbereiding een extra waarde toevoegt. Als we elkaars taal verstaan, is het maken van beeldmateriaal zoveel mooier. Het sluit veel beter op elkaar aan.

Zo komen we tot een exclusief, authentiek eindresultaat, dat compleet aansluit bij jouw wensen en waarmee je kunt uitstralen wat je vooraf voor ogen had!

 

Meer over Sietsanne
Bedrijfsfotograaf Sietsanne Scheppink Wierden Overijssel