2-in-1 Portret Sietsanne Fotografie Wierden Twente Overijssel

Projecten en samenwerkingen

Als fotograaf vind ik het waardevol om krachten te bundelen. Ik ben er van overtuigd dat je door samenwerken hele mooie resultaten kunt behalen! Met mijn fotografie wil ik mensen helpen, inspireren, motiveren een volgende stap te kunnen zetten. Dat geldt voor de zakelijke fotografie, maar ook voor mijn taak als huisfotograaf voor de gemeente Wierden. Zij kunnen door mijn gemaakte beeldmateriaal ook vervolg stappen maken op gebied van zichtbaarheid en contact met de burgers. Het programma Krachtig in beeld is heel speciaal, hierin heb ik echt mogen ervaren dat fotografie een wezenlijk verschil maakt in het welzijn van de mens. Zo mooi om een klein beetje te kunnen helpen in zo'n intens mogelijk proces.

Meer weten over de verschillende projecten?

Huisfotograaf

Sinds juli 2022 ben ik de huisfotograaf van de gemeente Wierden. Voor hen maak ik een grote beeldbank waaruit zij actuele foto's kunnen gebruiken.

Krachtig in beeld

Krachtig in beeld is het programma waarin we vrouwen met borstkanker weer in hun kracht helpen. Dit doen we onder andere door coaching en fotografie.

Cloudtraffic

De samenwerking met Cloudtraffic is het bundelen van krachten! Bij zichtbaar maken van jouw bedrijf online is het essentieel om actueel, sprekende content te hebben.

Maris Fotografie

Maris Fotografie huurt voor haar newbornshoots mijn studio. Zo kunnen we allebei gebruik maken van de heerlijke ruimte en van alle apparatuur die daar staat.

Review

Fotografie bij Sietsanne

 

Tijdens een shoot staat bij mij de vragen centraal wie jij bent, wat jouw verhaal is, waar je de foto’s voor gaat gebruiken en het belangrijkste wat je met de foto’s wilt bereiken!

Samen met jou ga ik het avontuur van A tot Z aan, om zo tot een stralend eindresultaat te komen. Door mijn ervaring weet ik dat die gezamenlijke voorbereiding een extra waarde toevoegt. Als we elkaars taal verstaan, is het maken van beeldmateriaal zoveel mooier. Het sluit veel beter op elkaar aan.

Zo komen we tot een exclusief, authentiek eindresultaat, dat compleet aansluit bij jouw wensen en waarmee je kunt uitstralen wat je vooraf voor ogen had!

 

Meer over Sietsanne
duo portret