Samenwerking met Maris Fotografie

Welkom bij Maris Fotografie, dé plek voor prachtige foto's van pasgeboren baby's! Als newbornfotograaf heb ik een enorme passie voor mijn vak. Na jarenlang met kleine kindjes te hebben gewerkt in de opvang, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik me volledig gaan richten op het vastleggen van de allerkleinsten.

Bij Maris Fotografie staan liefdevol, vertrouwd, rust en oog voor de ander centraal. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je kleintje in een veilige en vertrouwde omgeving wordt gefotografeerd. Daarom neem ik alle tijd voor een fotoshoot en zorg ik voor een ontspannen sfeer in de studio van Sietsanne Fotografie.

Bij mij ben je verzekerd van kwaliteit. Ik werk met professionele apparatuur en ben continu bezig met het ontwikkelen van mijn skills en technieken. Zo weet ik zeker dat ik de mooiste foto's maak van jouw prachtige baby.

Wil je ook zo'n bijzondere herinnering aan de eerste weken van je kindje? Neem dan gerust contact op met Sietsanne of mij voor meer informatie of het plannen van een fotoshoot. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Maris Fotografie Sietsanne Fotografie Newborn Wierden Rijssen Holten Nijverdal

Meer weten? Vraag gerust de brochure aan.

En hoe ziet newbornshoot bij Maris Fotografie er dan uit?

Als je een newbornshoot bij mij boekt dan houd ik tijd vrij rond jouw uitgerekende datum. De boeking wordt pas definitief wanneer je kindje geboren is en we een afspraak ingepland hebben. Het mooiste is dat je kindje tussen de 11 en 20 dagen oud is voor deze fotosessie.  De kleine slaapt zo nog veel en is makkelijker in verschillende houdingen te leggen.

Op de dag zelf is het het fijnst als jouw kindje in de studio gevoed wordt, zodat de kleine daarna lekker kan slapen. Ik zorg ervoor dat het hier lekker warm is. Prettig is het als je kindje voor het voeden alvast ontbloot in een lekkere warme wikkeldoek ligt, dit om er voor te zorgen dat de kleine zo rustig mogelijk blijft. Na het voeden neem ik je kindje over en zal ik met de shoot beginnen. Voor jullie is er een heerlijke kop koffie of thee naar wens. Gedurende de gehele shoot ben je dichtbij je kindje en bij alles wat er gebeurt. Handig is het wel om oppas te regelen voor evt. andere kindjes, dit is echt jullie moment, geniet ervan.

Na de fotoshoot ontvang je binnen twee weken een linkje naar een persoonlijke online Gallery. In deze Gallery kun je jouw favorieten kenbaar maken. De gekozen foto's loop ik nog eenmaal langs voor extra check. Je ontvangt van mij de factuur. Na betaling zal ik de gekozen foto's toesturen via We Transfer.

Portfolio