Portret op zwart doek

Als je bij mij een shoot boekt voor een portret met zwarte achtergrond, dan heb je waarschijnlijk al een idee in gedachten. Dat idee staat bij mij centraal. Tijdens onze ontmoeting vind ik het allereerst belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Ik start daarom ook altijd aan tafel met een lekkere kop koffie of thee in mijn studio.
En tijdens dit moment kun je je idee nog eens toelichten. Mijn doel is om die foto's te maken die passen bij wat jij voor ogen hebt.

En geloof mij, er zijn ontzettend veel mensen die een foto erg mooi en waardevol vinden, maar het best spannend vinden om ze te maken. Daarom neem ik de tijd.
Met haast zijn zelden mooie foto's gemaakt.

Samen gaan we voor het mooiste resultaat.

Portret op zwart doek Sietsanne Fotografie Wierden Nijverdal Twente

Meer weten over een shoot op zwart doek?

Sietsanne Fotografie, Portret op zwartdoek, Wierden, Nijverdal, Rijssen, Overijssel

Een portret op zwartdoek bij mij in m'n studio

Ik fotografeer graag momenten waar echtheid in zit. Of dat nou is op een bruiloft of in een portret.

Echtheid is voor mij een puur gevoel. Die zie je het meest in de ogen. En dat is nou juist wat ik mooi vind aan portretfotografie en zeker ook bij de portretten op zwart doek. Daar komt dat ook zó mooi in uit!

Het meest belangrijke is dan ook dat men zich op zijn of haar gemak voelt! Daar ligt ook een grote taak bij mij als fotograaf. Een taak die ik maar al te leuk vind om te doen. Iemand goed laten voelen! Blij laten zijn met wie je bent!

Nadat je de fotoshoot hebt gehad, bewerk ik de foto's en stuur ik je een link naar jouw persoonlijke online Gallery. Hier kun jij de foto's uitkiezen die jij het mooiste vindt. De foto's die je hebt gekozen stuur ik je in HR toe, zodat je ze kunt afdrukken naar wens.

Prijzen

Een mooi Portret op zwart Doek van jezelf of de kinderen!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Review

Portfolio

Een Portret op zwartdoek bij Sietsanne

 

Tijdens een fotoshoot sta jij bij mij centraal. Wat is jouw verhaal, waarvoor wil jij deze foto's graag en het meest belangrijke vraag welk type foto's heb je in gedachten? Wil je liever buiten in de openlucht met het warme zonlicht of in het bos of wil je juist een shoot in mijn fotostudio waar je kunt kiezen uit verschillende kleuren achtergrond.

Na de shoot selecteer ik de beste foto's en zal ik ze bewerken in de voor mij herkenbare stijl. Daarna plaats ik ze in een online gallery waar je jouw favorieten in kunt aangeven.

Nadat ik bericht heb gekregen dat jullie een keuze hebben gemaakt, maak ik de factuur op met de bijbehorende betaallink.
Als de betaling is voldaan, kunnen de foto's gedownload worden.

 

Meer over Sietsanne
Branding Shoot Wierden Overijssel