Over mij Cloudtraffic
Sietsanne Fotografie Wierden Twente Overijssel

Het gezicht achter Sietsanne Fotografie

Mijn naam is Sietsanne Scheppink

Magisch is het, fotografie! Je legt een moment, een stukje tijd, vast wat nooit weer terugkomt en wat je overal voor kunt gebruiken. Fantastisch toch!

Het creëren van mooie portretten en sfeerbeelden in mijn fotostudio of buiten is fantastisch. Maar als bedrijfsfotograaf kom ik ook op locaties die je anders niet vaak treft.

Als bedrijfsfotograaf vind ik het geweldig om de klant verder te kunnen helpen. Ik ben daarom altijd in voor een goede voorbereiding waarin we bespreken wat de ideeën zijn, wat het uiteindelijke doel is, waarvoor de foto’s gebruikt gaan worden en wat je hiermee wil uitstralen.
De uiteindelijke shootdag en het bewerken van de foto’s zorgen dan voor een flitsend eindresultaat!

Daarnaast fotografeer ik ook allerlei bijzondere momenten in het leven van mensen.
Een stel vriendinnen die hun vriendschap willen vieren, of juist in mijn studio een serie mooie portretten, ik vind het fantastisch om voor anderen mooie herinneringen vast te leggen.

Een van die bijzondere momenten in het leven is natuurlijk het huwelijk. Bij een trouwreportage zorg ik dat er geen moment gemist wordt. Passievol leg ik samen met mijn second shooter Jozien van Jozien Photography, jullie bijzondere dag vast. Omdat we samen die dag de foto’s maken, kunnen we bijvoorbeeld én het aankleedmoment van de bruid én dat van de bruidegom vastleggen. Of jullie beide gezichten tijdens de ‘first look’! Fantastisch toch?

Bij mij draait het om jou of jullie, samen creëren we iets moois!
Ik sta voor kwaliteit en authenticiteit en vind het belangrijk dat ik een bijdrage kan leveren bij jouw plannen zodat jij een volgende stap kan zetten.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met me op.

See You 📸 ✨

Neem contact met mij op!

Mijn favorieten

Terschelling

Mooie momenten scoren

Dit was op Terschelling. Samen met een vriendin ging ik voor dag en dauw de bosplaat op, met de fiets over een mollig zandpad, in het donker, kun jij je er iets bij voorstellen? Het Drenkelingenhuisje stond op onze bucketlist, die foto moest er komen. Na veel gelach onderweg, kwamen we (net) op tijd, voor zonsopkomst aan op het strand, na nog 1,5 km lopen, waren we bij het huisje. En je gelooft het of niet, maar de lucht werd fantastisch belicht door de opkomende zon. De zware bewolking maakte plaats voor schitterende kleuren inclusief de regenboog! Wat een fantastische ervaring. En met geweldig mooie foto's en voldaan gevoel gingen we weer naar de bewoonde wereld.

Sietsanne Fotografie

MACROFOTOGRAFIE

Als de dagen zo gevuld zijn, vergeet ik vaak te genieten van alle kleine dingen om je heen. Wat ik dan heel fijn vind, is om met mijn camera een wandelingetje te maken. Als je goed kijkt, zie je zoveel meer! We zijn allemaal vaak zo gehaast, ik heb echt weken dat ik alles langs me heen laat schieten. Wat dan ontzettend lekker is om in een soort van slowmotion alles op je in te laten werken. Dit lampionnetje was zelfs al een tijd in huis. Eigenlijk had ik ze een tijdje geleden al weg willen gooien. Nu ik er nog eens beter naar heb gekeken, zie je hoe mooi hij eigenlijk is... Het is mijn eigen invulling aan 'ont-moeten'.
Sietsanne Fotografie Over Sietsanne Macrofotografie Wierden Twente Overijssel
Sietsanne Fotografie

Portfolio