Newborn shoot

De liefde voel je!

Hoe bijzonder zijn deze eerste weken van jullie kleine wondertje! Langzaamaan wennen jullie aan het idee dat er een klein mensje steeds jullie aandacht vraagt. Alles draait deze tijd om het wennen aan elkaar.

Omdat deze weken voorbij vliegen, merk je haast niet dat de fase van dat hele kleine, fragiele kindje al gauw voorbij is. Hoe fijn is het dan om juist deze bijzondere tijd vast te leggen tijdens een newborn shoot in mijn studio. Eerst zijn de beelden vooral heel schattig, maar al gauw worden ze zó bijzonder en super waardevol.

Voel je welkom, je krijgt van mij een magazine ter voorbereiding op de newborn shoot zodat je weet waar je overal aan moet denken. Ik help je ermee, dat is wel zo makkelijk.  Als je het leuk vindt maak je een moodboard zodat je kunt laten zien welke newborn foto's je mooi vindt! Dit moodboard gebruiken we tijdens de shoot, waar ik je natuurlijk laat zien wat we maken.

Samen met jou en eventueel jouw partner wil ik deze bijzondere periode voor jullie vastleggen in mijn studio. Een Newborn shoot waarin we jou, je partner, maar ook zeker dat pracht mensje super mooi in beeld brengen. Om herinneringen te bewaren voor jullie zelf of als prachtig beeld in jullie huis of op de babykamer. Deze tijd komt immers nooit meer terug!

Newborn Fotografie, Sietsanne Fotografie, Wierden, Twente, Overijssel, Almelo, Nijverdal.jpg

Meer weten over een Newborn shoot?

Newborn Shoot

Een Newborn shoot bij Sietsanne Fotografie

Het allermooiste bezit wat je je maar kan wensen kun je nu gewoon vasthouden!

Hoe bijzonder blijft zo'n klein wondertje. De eerste weken vliegen voorbij en als je even met je ogen knippert is de hele kleine fragiele fase van jullie kindje alweer voorbij. Voordat dat zover is kun je het voor altijd vast komen leggen in mijn studio.

Ook bij deze shoot krijg je ter voorbereiding een magazine waarmee je je kunt voorbereiden op deze mooie Newborn shoot. Wat is handig om te doen, waar moet je voor kiezen of juist niet. Ik help je zodat wanneer jullie bij me binnenkomen, we heel relaxed kunnen werken aan de mooiste beelden samen.

Vraag vrijblijvend meer informatie over de Newborn Shoot

Review

Portfolio

Galerij niet gevonden.

Een Newborn shoot bij Sietsanne

Tijdens een Newborn shoot sta jij bij mij centraal.

Wat is jouw wens, welk type foto's heb je in gedachten? Weet je al welke kleuren je wil terug laten komen? Of het donkere of juist lichte foto's moeten zijn. Wil je samen met je kindje de liefde fotograferen, of  ligt jouw focus juist meer op de close-ups.

Na de Newborn shoot selecteer ik de beste foto's en zal ik ze bewerken in de voor mij herkenbare stijl. Ik plaats alle foto's in een online gallery waar je jouw favorieten in kunt aangeven.

Nadat jij je keuze aan mij hebt doorgegeven zet ik jouw favorieten voor je klaar. Daarna maak ik de factuur op met de bijbehorende betaallink. Als de betaling is voldaan, kunnen de foto's gedownload worden via de We Transferlink die ik met je zal delen. Zo gaat er geen kwaliteit verloren.

Om mijzelf te blijven ontwikkelen heb ik onder andere een lichttraining gevolg bij Michiel Fisher, van Studio34X, het gezicht achter "het Perfecte Plaatje" van RTL4.

 

Meer over Sietsanne
Branding Shoot Wierden Overijssel