Maatwerk bedrijfsfotograaf

Foto’s en beeldmateriaal op jouw website en socials bepalen mede of een klant voor jou kiest of niet. Een eerste kennismaking op jouw website of social media is dus essentieel voor een klant om verder te gaan lezen naar wat jouw bedrijf te bieden heeft. Ook online bepaald sfeer hierin dus alles. Heb jij je bedrijfsfotografie al op orde of is dat de reden dat de groei uitblijft?

Wat kan een bedrijfsfotograaf voor jouw groei betekenen?
Als ondernemer heb je de wind er aardig onder. Een echte starter ben je niet (meer). Je potentiële klanten weten je wel te vinden via je site en socials maar je merkt dat die echte groei uitblijft! Het kan gewoon beter, dat weet je, dat voel je! De bestaande bedrijfsfotografie op jouw website reflecteert niet meer wie jij bent of wat jij biedt past niet meer bij de fase waarin jij en jouw bedrijf zich bevinden. Het is tijd voor een bedrijfsfotograaf.

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bedrijfsfotografie Sietsanne Fotografie, Wierden, Overijssel, Rijssen Holten.jpg

Wat kan ik als bedrijfsfotograaf voor jou betekenen?

Bedrijfsfotograaf Wierden Overijssel Nijverdal Almelo Twente

HOE ZIET EEN SAMENWERKING MET EEN BEDRIJFSFOTOGRAAF ER UIT?

Een bedrijfsfotograaf maakt samen met jou de juiste foto’s zodat jij jouw klant laat zien wat je in huis hebt. Wat zij aan jou hebben en vooral waarom zij voor jou moeten kiezen. Het beeld wat jij hebt van jouw kwaliteiten zien zij terug in de foto’s op jouw website.

Ook wanneer je een idee of plan hebt voor jouw bedrijf die niet direct in de genoemde pakketten past, kun je bij mij als bedrijfsfotograaf terecht.

We plannen een kennismakingsgesprek waarin we al je wensen bespreken en kijken welke mogelijkheden hierbij passen. N.a.v. dit gesprek maak ik een offerte op, waarna we samen gaan werken of niet.

Ik reken als uurtarief € 75 per uur exclusief btw.
Ook de tijd die besteed wordt aan voorbereiding en nabewerking worden zoals gebruikelijk in de offerte meegenomen.

Zo komen we tot een exclusief, authentiek eindresultaat, dat compleet aansluit bij jouw wensen en waarmee je kunt uitstralen wat je vooraf voor ogen had! 

Prijzen

Een bedrijfsfotograaf maakt samen met jou de juiste foto’s zodat jij jouw klant laat zien wat je in huis hebt. Wat zij aan jou hebben en vooral waarom zij voor jou moeten kiezen. Het beeld wat jij hebt van jouw kwaliteiten zien zij terug in de foto’s op jouw website.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Review

Portfolio

Bedrijfsfotograaf Sietsanne

 

Tijdens een fotoshoot staat bij mij de vragen centraal wie jij bent, wat jouw verhaal is, waar je de foto’s voor gaat gebruiken en het belangrijkste wat je met de foto’s wilt bereiken!

Samen met jou ga ik het avontuur van A tot Z aan, om zo tot een stralend eindresultaat te komen. Door mijn ervaring weet ik dat die gezamenlijke voorbereiding een extra waarde toevoegt. Als we elkaars taal verstaan, is het maken van beeldmateriaal zoveel mooier. Het sluit veel beter op elkaar aan.

Zo komen we tot een exclusief, authentiek eindresultaat, dat compleet aansluit bij jouw wensen en waarmee je kunt uitstralen wat je vooraf voor ogen had!

 

Meer over Sietsanne
duo portret