Huisfotograaf gemeente wierden Sietsanne Fotografie
Huisfotograaf gemeente wierden Overijssel Sietsanne Fotografie
Huisfotograaf gemeente wierden Overijssel Sietsanne Fotografie

Huisfotograaf van de gemeente Wierden

Sinds juli 2022 ben ik de huisfotograaf van de gemeente Wierden. De hoofdopdracht waarvoor ik voor hen het meest op pad ben is het aanleggen van een grote beeldbank. De diversiteit van deze plattelandsgemeente is enorm, dus een geweldige uitdaging. Het platteland, de dorpen, de kerken, de monumentale panden maar ook de sport. En dit dan in de verschillende jaargetijden.

Het is oprecht een eer om deze taak te vervullen. Tijdens de shoots geniet ik extra van de mooie omgeving waar we wonen en herken ik het gevoel wat ik had toen ik met fotografie begon, natuurfotografie is de basis waar ik heb leren fotograferen.... Ik hou er van. Fantastisch dat dit zo samenvalt. En ik doe het dus ook met veel plezier.

Huisfotograaf gemeente Wierden Sietsanne Fotografie

Meer weten over deze samenwerking? 

En hoe gaat dat dan,
Samenwerken met Sietsanne?

Heb jij ideeën voor een samenwerking met mij?

Neem gerust contact met me op, dan plannen we een gesprek in om elkaar beter te leren kennen en om je ideeën te delen. Ik vind het heerlijk samen te creëren, elkaar aan te vullen, wat te maken waardoor een ander weer een volgende stap kan zetten.

Dus let me know!

Portfolio